lørdag 19. mars 2011

Ingen blogger.. - flickr

Jeg er nok ingen blogger må jeg bare innse, er veldig dårlig på å finne på hva jeg kan skrive, og føler at det hver gang mest blir blablabla. Men i dag har jeg hvertfall hatt en fin dag, fått gjort litt skole og også brukt noe tid på å laste opp litt bilder på min flickr-konto (som du kan trykke her for å gå inn på og se bildene mine). Det som er fint med flickr er at man kan kikke litt rundt og få inspirasjon fra mange andre. Det er heller ikke så skummelt å legge ut bilder, de må ikke være "perfekte" liksom - og trenger ikke alltid å ha en forklaring eller en tilknytning for å legge ut bilder der. Også har jeg automatisk en mappe med flere undermapper der jeg får samla bildene! Det er kjekt :) Vel - det var vel mest det jeg hadde å si denne gangen. Flickr er gøy! 

Tar med dette bildet av et lite pinnsvin som var på besøk hos oss i hagen der Carina og jeg bodde første året her i Bergen. Jeg satt og leste til eksamen, og plutselig var det der rett ved siden av stolen min. Ganske så sjenert, men utrolig liten og skjønn! Kom over bildet da jeg la ut en drøss med bilder på flickr i stad - og syns det var litt herlig. Det er koselig å se gjennom "arkivet" litt innimellom og mimre litt tilbake til fine øyeblikk :)

God natt :)

3 kommentarer:

 1. Det viktigaste med blogginga er at du ikkje let det verta ei plikt som tyngar og gir dårleg samvit - er det slik, er det like greitt å gi seg, eller berre ta ein pause. Og ein treng aldri anonsera slike pausar - berre ta dei, og blogg eit innlegg den dagen du kjem over noko du vil dela. Ei oppleving, eit bilete, ein tekst, kva som helst. Lesarane dine er der :)
  Elles har du fine bilete, Anbjørg, som du vel veit. Lo godt av fuglen på dyret i sjøen i Afrika :)

  SvarSlett
 2. Så fint bilde av pinnsvinet! :)

  SvarSlett
 3. I really liked this part of the article, with a nice and interesting topics have helped a lot of people who do not challenge things people should know... You need more publicize this so many people who know about it are rare for people to know this... Success for you.......!!!

  SvarSlett

Kommenter gjerne!