mandag 15. november 2010

Sukkersøtt

Hjemme hos oss går det i kake for tiden! Tror det kan være fordi det nærmer seg eksamenstid, og da er det mye mer morsomt å gjøre alt annet enn å lese. Jeg redigerer bilder, og lager blogg - Carina baker kake!!

På torsdag bakte hun denne fantastiske kaken her i anledning eXtravadance sitt julebord. Det ble første gang hun prøvde seg på å lage fondant, dette ligner på marsipantrekk på kake men er i stedet laget av marshmellows og melis, og jeg vil si at hun absolutt lyktes i forsøket! Den så nyyydelig ut og smakte visstnok helt fantastisk også! Bra jobba :)

Et av ordene i fotoutfordringen er chocolate/sweets og da passet det seg med bilder av denne søte og gode sjokoladekaken :)

Finere kake er det lenge siden jeg har sett!! :)

Ha en fortsatt fin dag!

4 kommentarer:

  1. NAAAAM!
    Sender dere en i posten til Oslo?
    <3

    SvarSlett
  2. så flink du er anbjørg! har sett igjennom bildene dine- fantastisk! :-) og ja, kaken var nydelig! det derre kollektivet deres er fylt til randen av talenter ;)

    SvarSlett
  3. Gubbevares, tenk å gjera noko slikt! Eg er nøgd berre eg får litt glasur på mine kaker... Ho har ikkje vurdert å byta ut handelshøgskulen med konditoryrket?

    SvarSlett
  4. Jeg legger grunnlaget med handelshøyskolen, så kan det bli litt ordentlig business ut av det seinere ;)

    SvarSlett

Kommenter gjerne!