lørdag 13. november 2010

Zebra...

I påsken i år var jeg i Afrika sammen med Elisabeth og Hanne Marte. Der var vi to dager på safari i Zambia, det var fantastisk - og noe jeg syns alle burde få muligheten til å oppleve en gang! Det var herlig natur, og masser av dyr i alle former og fasonger. Og da blant annet Zebraer i fleng, bortsett fra impalene, så tror jeg det var de vi så flest av (bortsett fra fuglene da). Så når ordet "striped animal" stod i fotoutfordringslisten tenkte jeg umiddelbart på to av bildene jeg tok der nede. Så her kommer de :) Fortell meg gjerne hvilket du likte best! :)
Ha en fortsatt fin dag :)

3 kommentarer:

  1. Eg trur eg likar best det øverste. Vel er det kanskje klisje med spanande bakdeler på eksotiske dyr, men det er jo ein grunn til at klisje vert klisje - eg likar sjarmen i det litt morosame perspektivet. Det andre er jo og grueleg godt, og der kjem stripene godt fram - men det er ikkje so Afrika, det er meir stripete hest.

    (Uff, kanskje du skal sjå vekk frå dette? Klokka halv fem er antakeleg ikkje tida å skriva kommentarar som skal lesast på eit anna, og leveleg, tidspunkt...)

    SvarSlett
  2. Liker rumpene best!

    SvarSlett

Kommenter gjerne!