mandag 29. november 2010

Jul... snart hverfall!

Nå når advendtstida sakte men sikkert sniker seg inn på oss, er det koselig å sette i gang julemusikken, tenne stearinlys, begynne å tenke på julegaver, ta skjerf og votter på når man beveger seg ut i kulden, pakke seg inn i teppe og ta på ullsokker.. Det er liksom ekstra koselig når det nærmer seg jul!

I lesepausene er det koselig å titte gjennom bilder som ligger på dataen, og i dag ble det en titt gjennom fjorårets juleferie. Og da fant jeg dette bildet som bare sier JUL(!) for meg :) Det er en herlig stemning som lyser mot meg gjennom bildet som er tatt på Solåsen i fjor, på besøk hos farmor og farfar. Dette ble siste gang jeg så farfar.. Det er fint å ha et bilde som lyser sånn av glede og god stemning, og tenke tilbake på fine minner sammen med han og resten av familien.

Ville dele bildet med dere, for jeg syns det er så koselig :) Og for å minne den gode, snille og kloke farfaren min!
Håper du har en fin adventstid!

3 kommentarer:

 1. så rørende innlegg...
  håper du får fine førjulsdager:)
  veldig koselig hilsen fra deg. Smil!
  klem kristina

  SvarSlett
 2. So fint julebilete! Humør, familiekos, akkurat slik jul skal vera. Og so fint at du har slike minne om bestefar din, det er og nett som det skal vera

  SvarSlett
 3. I really liked this part of the article, with a nice and interesting topics have helped a lot of people who do not challenge things people should know... you need more publicize this so many people who know about it are rare for people to know this... Success for you.....!!!

  SvarSlett

Kommenter gjerne!