onsdag 8. desember 2010

Snøkrystaller

Nå nærmer det seg med stormskritt juleferie, og deilig tid med venner og familie, kos og fint! Jeg gleder meg kjempemasse til at ta ferien innover meg, ikke ha dårlig samvittighet for å ha lest for lite, nyte lange frokoster, tenne stearinlys og drikke te med en god bok i hånda! Jeg kunne drømt meg langt langt vekk nå.. Men men, det er vel på tide å finne fram pysjen og legge seg til rette under dyna, for å samle litt energi til morgendagens lesing!

I dag har jeg vært litt i det kreative hjørnet, etter at Anna lagde noen søte snøkrystaller i papir fikk jeg inspirasjon til å gjøre det samme.. Der dukka jaggumeg den kreative sjelen i meg fram, og dette ble resultatet:
Så nå er det ellers så kjedelige vinduet mitt fyllt opp av finfine snøkrystaller, så nå kan juleferien bare komme så fort som bare det! Jeg er klar!!

God natt alle sammen, dere 2 eller 3 som titter innom hvertfall :)
Sov godt!

5 kommentarer:

 1. Ørjan S. Stalleland8. desember 2010 kl. 01:17

  Så fine dei var:D

  SvarSlett
 2. Hei tilbake. Tusen tusen takk for super koselig kommentar på bloggen min. Er bare så utrolig inspirerende å lese sånn. Og at andre liker det som en annen driver med og er bare så koselig. Du tart jo bare så nydelige bilder du også. Blir nok en fast følger av din blogg skjønner jeg hehehhe.
  Og det var da litt av en utfordring du har tatt på deg da. Det må jeg si. Hørtes tøft ut og klare alle der du. hehhe
  Geir Ove.

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar Geir Ove!! :) Gøy å oppdage nye flinke folk!

  SvarSlett
 4. I really liked this part of the article, with a nice and interesting topics have helped a lot of people who do not challenge things people should know... You need more publicize this so many people who know about it are rare for people to know this... Success for you.......!!!

  SvarSlett
 5. Thanks for your very useful Information. I will bookmark for next reference. I really liked this part of the article.

  SvarSlett

Kommenter gjerne!