mandag 5. mars 2012

Reis ikke for å komme frem, men for å reise.

Fint ordtak det der. Jeg elsker å reise, og skulle gjerne gjort det mer, men så er det det der med å få tiden og pengene til å strekke til. Så foreløpig blir det nok med de små reisene for min del. Fram og tilbake til Oslo, for å starte i ny jobb, en snarvisitt i Newcastle for å besøke en venninne der. Men når jeg ikke reiser så langt avgårde, så er det lett å la tankene fly og drømme tilbake til tidligere reiser. Og det gjør jeg nå :)

En ny fotoside som startet opp i høst har jeg fulgt en stund nå. De kaller seg Øyeblikk. Det er herlig side, med akkurat passe med innlegg og innhold. Akkurat passe til å få litt inspirasjon i hverdagen.


Og akkurat nå har de en konkurranse pågående med temaet reise. Jeg er ute i siste liten, og tenkte at jeg kanskje ikke skulle delta - for jeg har jo så mange bilder fra reiser jeg har vært på, overalt rundtomkring, sånn at det blir vanskelig å velge ut det perfekte.

Men så kom jeg på et litt fint bilde, som jeg liker veldig godt og som jeg synes passer ganske så godt til temaet. Det er fra turen med dansegruppa til Tyrkia i sommer. Får en god følelse når jeg ser på det, og ja. Håper dere også liker det :)8 kommentarer:

 1. Utrolig flott bilde! Lykke til!

  SvarSlett
 2. Så morsomt og kontrastfylt:) Tradisjonell drakt og moderne koffert blir en uventet kombinasjon.

  SvarSlett
 3. Kult bilde...annerledes bilde....

  Lykke til...Og ha en fin dag..

  Britt Kristin..

  SvarSlett
 4. Jeg tenkte det samme som Ingeborg:-) Morsom og uventet kombinasjon av det tradisjonelle og moderne. Liker det godt! Hilsen Line.

  SvarSlett
 5. Jovisst fikk jeg det. Herlig, kontrastfyllt bidrag. :)

  Lykke til fra Huldra :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for hyggelige kommentarer :)

  SvarSlett
 7. I really liked this part of the article, with a nice and interesting topics have helped a lot of people who do not challenge things people should know.. You need more publicize this so many people who know about it are rare for people to know this... Success for you !!!

  SvarSlett
 8. Thank you for giving posts and articles were very amazing. I really liked as a part of the article. With a nice and interesting topics. Has helped a lot of people who do not challenge things people should know. You need more publicize this because many people. Who know about it very few people know this. Success for you....!!!

  SvarSlett

Kommenter gjerne!